Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • bbcode για συντονιστες

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    Δημοσίευση: 1 bbcode για συντονιστες Την / Το Τρι 22 Ιαν 2013 - 22:35

    Warrior7

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπαρχει τροπος να δημιουργησω ενα bbcode για τις παρατηρισεις των συντονιστων προς τα αλλα μελη;;;
    Δηλαδη πχ σαν το δικος που βαζετε ενα συμβολο-εικονα και μια παρατηρηση

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 2 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Τετ 23 Ιαν 2013 - 17:54

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Παρε μια ιδεα απο αυτο και φτιαχτο...

    http://pastebin.com/tXiZhdfh

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 3 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Τετ 23 Ιαν 2013 - 20:07

    Warrior7

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    μπορεις να μου το αποκωδικοποιησεις;; γιατι δεν εχω ιδεα απο js και δεν μπορω να προσαρμοσω σε αυτο που θελω να κανω,,,,,
    Δηλαδη τι πρεπει να αλλαξω απο το προτοτυπο ωστε να διαμορφωσω το κουμπι;

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 4 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Τετ 23 Ιαν 2013 - 20:12

    Warrior7

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    απο οτι καταλαβα πρεπει να αλλαξω αυτο αλλα πως θα το κανω για αυτο που θελω;;

    Κώδικας:
    var flash = document.createElement('button');
    flash.setAttribute('class','button2');
    flash.title = "Flash";
    flash.type = "button";
    flash.setAttribute('onmouseover','helpline("fl")');
    flash.setAttribute('onclick','selectWysiwyg(this,"flash")');
    flash.innerHTML = '<img alt="Flash" src="http://illiweb.com/fa/wysiwyg/page_white_flash.png" title="Flash" />';
    document.getElementById('text_edit').appendChild(flash);

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 5 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Τετ 23 Ιαν 2013 - 21:55

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    δοκιμασε να κανεις ετοιμα table...που ειναι πιο ευκολο...

    Κώδικας:
    <table style='background:url(http://i20.servimg.com/u/f20/14/50/49/34/note10.png) no-repeat; font-family:Arial; background-color:#EEF; font-weight:bold; border-radius:6px; background-position:20px 50%; text-align:left; padding-left:70px; margin-top: 5px; border:1px solid #DADADA; width:750px; height: 60px; text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;'><tr><td style='line-height:16px;' align='left'>Εδώ γράφουμε την πληροφορία</td></tr></table>

    Εδώ γράφουμε την πληροφορία

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 6 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Τετ 23 Ιαν 2013 - 22:39

    Warrior7

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    ναι αλλα αυτο για να το βαλουν θα το βλεπουν μονα τα μελη τις ομαδας;; (θα τα δοκιμασω αυριο)

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 7 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Τετ 23 Ιαν 2013 - 22:41

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν ειναι κουμπι ειναι κωδικας που το βαζεις εσυ στα θεματα...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 8 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Τετ 23 Ιαν 2013 - 23:38

    Warrior7

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν γινετε να βαλψ ενα [paratirisi] κειμενο [/paratirisi] και να βγενει αυτο?/

    γιατι αυτο ειναι ολοκληρη παραγραφος και θα πρεπει να που να το αποθηκευσω και να το κανω αντιγραφη επικοληση συνεχεια

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 9 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Πεμ 31 Ιαν 2013 - 21:14

    Warrior7

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Για να μην μπλεκω με αυτο τον τεραστιο κωδικα εχω βρει αυτο που φτιαχνεις εντολη bbcode δικο σου αλλα δεν ξερω να το προσαρμοσω με το παραπανω... μπορεις να το φτιαξεις;;

    Κώδικας:
    <script type="text/javascript">
    /* SiteNull.ru for service free forums Forum2x2.ru */
    var ciklepost=document.getElementsByTagName("span")
    var sj=0
    for (sj=0; sj<ciklepost.length; sj++){
        if (ciklepost[sj].className=="postbody"){
        ciklepost[sj].innerHTML=ciklepost[sj].innerHTML.replace('[mod]', "<div style='border: 1px solid rgb(0, 0, 0); background: rgb(255, 255, 255); height: 70px;'><img src='http://sitenull.ru/images/modbg.gif' style='background: red; margin-right: 10px;' align='left'><div style='background: red; width: 100%;'>Μήνυμα συντονιστή: </div><div style='border-top: 1px solid gray; width: 100%;'>");
        ciklepost[sj].innerHTML=ciklepost[sj].innerHTML.replace('[/mod]', "</div></div>");
    }
    }
    </script>

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 10 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Πεμ 31 Ιαν 2013 - 21:25

    Θάλεια

    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    ποιος ο λογος να περνεις κωδικους απο αλλες σελιδες εδω μεσα στο φορουμ δεν βαζουμε κωδικους απο καμια αλλη σελιδα.



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 11 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Πεμ 31 Ιαν 2013 - 21:31

    Warrior7

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Οτι ειναι κωδικας απο αλλη σελιδα ειναι!

    Αλλα πιανετε και στην ερωτηση;; γιατι νομιζα οτι δεν επρεπε να τους παρουσιαζω σαν δικο μου!
    Αλλα αν δεν επιτρεπετε ουτε και στην ερωτηση βγαλε τον κωδικα και αν μπορει ο παυλος να με βοηθισει με αλλον τροπο.....

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 12 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Παρ 1 Φεβ 2013 - 16:46

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Εφτασες Ρωσια για να το βρεις... Αλλο ο ενας αλλο ο αλλος αυτος παντος κανει σε phpBB2..

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 13 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Παρ 1 Φεβ 2013 - 17:00

    Warrior7

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    ναι αλλα το εβαλα και δεν δουλευει!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 14 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Πεμ 21 Φεβ 2013 - 17:47

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Το δοκίμασα και εγώ με κάποιες αλλαγές αλλά τίποτα!!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 15 Απ: bbcode για συντονιστες Την / Το Τρι 12 Μαρ 2013 - 20:06

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπάρχει κάποια νεότερη πληροφορία?

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης