Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • bbcodes

    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

    Δημοσίευση: 1 bbcodes Την / Το Τετ 12 Δεκ 2012, 14:53

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

    Πως μπορώ να θέσω σε λειτουργία τα bbcodes? Εννοώ τι κώδικα πρέπει να βάλω έτσι ώστε όταν γράψω για παράδειγμα [usr]το κείμενο[/usr] και αυτό να πάρει τις απαραίτητες αλλαγές πχ χρώμα , bold, italic, underline κλπ?

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 26 Απ: bbcodes Την / Το Τετ 26 Δεκ 2012, 21:53

    Θάλεια

    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    βαλε φωτο τι δεν στο βγαζει σωστο οταν μπορει ο Παυλος να το δει.



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 27 Απ: bbcodes Την / Το Τετ 26 Δεκ 2012, 21:59

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 28 Απ: bbcodes Την / Το Τετ 26 Δεκ 2012, 22:01

    Θάλεια

    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    κανε μια δοκιμη να διαγραψεις αυτο εδω Copyright © TheGreeksEnergy.com.All Rights Reserved. που εχεις βαλει να δουμε και μετα απαντηση απο τον Παυλο για περισσοτερα.Να δουμε μηπως ειναι αυτο.



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 29 Απ: bbcodes Την / Το Τετ 26 Δεκ 2012, 22:04

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    και πριν ετσι ηταν αλλα παλι τιποτα!!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 30 Απ: bbcodes Την / Το Τετ 26 Δεκ 2012, 22:12

    Θάλεια

    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    θα παρεις απαντηση συντομα.



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 31 Απ: bbcodes Την / Το Τετ 26 Δεκ 2012, 23:35

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Θα βαλεις του κωδικες χωρις αυτο Copyright © TheGreeksEnergy.com.All Rights Reserved.Αυτο ειναι για να μην μπει σε αλλη σελιδα...Τωρα το css το βαζεις οκ..To javascript θα το βαλεις In all the pages.Aν θες να ειναι μονο στην γρηγορη απαντηση In the topics..Αν συνεχιζει να μην σου δουλευει καποιος αλλος κωδικας επιρεαζει...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 32 Απ: bbcodes Την / Το Πεμ 03 Ιαν 2013, 16:05

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    κκαι πάλι απλά μου βγάζει άλλο χρώμα και άλλη γραμματοσειρά! Δεν ξέρω τι συμβαίνει!!! :@@@

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 33 Απ: bbcodes Την / Το Πεμ 03 Ιαν 2013, 16:27

    Proxy*64*

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Μια γρήγορη μου προσπάθεια.Η Javascript δεν είναι δικία μου.

    CSS
    Κώδικας:
    proxytge{
    font-family:Segoe Print;
    color:orange;
    text-align:justify;
    font-size: 16px;
    }

    Javascript(All Pages):
    Κώδικας:
    (function(){var f={add:function(c,d,b){$(function(){if(document.getElementById("html_edit")){void 0==b&&(b="");var a=document.createElement("span");a.innerHTML='<button class="button2" style="height: 22px; margin-right: 5px;" onClick="bbfontstyle(\''+d+"', '"+b+"'); return false;\">"+c+"</button>";document.getElementById("new_buttons_area").appendChild(a)}})},list:function(c,d,b){$(function(){if(document.getElementById("text_edit")){var a=document.createElement("span");a.innerHTML='<input type="button" style="height: 22px; margin-right: 5px;" value="'+ c+'" onclick="selectWysiwyg(this, \''+b+'\');" class="button2">';document.getElementById("new_buttons_area").appendChild(a);a=document.createElement("div");a.id=b;a.className="select";a.style.visibility="hidden";for(var e in d)a.innerHTML=/,/.test(d[e])?a.innerHTML+("<button onmouseout=\"this.className='';\" onmouseover=\"this.className='selectHover';\" onclick=\"bbfontstyle('"+d[e].replace(/(.*),.*/,"$1")+"', '"+d[e].replace(/.*,(.*)/,"$1")+"');selectWysiwyg(this, '"+b+"');return false;\">"+e+"</button><br>"): a.innerHTML+("<button onmouseout=\"this.className='';\" onmouseover=\"this.className='selectHover';\" onclick=\"bbfontstyle('"+d[e]+"', '');selectWysiwyg(this, '"+b+"');return false;\">"+e+"</button><br>");document.getElementById("text_editor_select_controls").appendChild(a)}})},init:function(){$(function(){if(document.getElementById("html_edit")){var c=document.createElement("div");c.id="new_buttons_area";c.style.paddingTop="5px";document.getElementById("html_edit").parentNode.insertBefore(c,document.getElementById("html_edit").nextSibling)}})}}; window.buttons=f;f.init()})();

    buttons.add('New', '<proxytge></proxytge>');




    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://fataοla.forumgreek.com

    Δημοσίευση: 34 Απ: bbcodes Την / Το Πεμ 03 Ιαν 2013, 17:05

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    and again. Πάλι το ίδιο..

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 35 Απ: bbcodes Την / Το Πεμ 03 Ιαν 2013, 23:59

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    πραγματι σε phpBB2 δεν δουλευει το τσεκαρα σε ολες τις εκδοσεις εκτος απο την χειροτερη version... :D

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 36 Απ: bbcodes Την / Το Παρ 04 Ιαν 2013, 00:08

    Proxy*64*

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    @Paulos έγραψε:... χειροτερη version... :D

    πράγματι είναι η χειρότερη javascript

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://fataοla.forumgreek.com

    Δημοσίευση: 37 Απ: bbcodes Την / Το Παρ 04 Ιαν 2013, 00:09

    Proxy*64*

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    *χειρότερη version ηθελα να γράψω...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://fataοla.forumgreek.com

    Δημοσίευση: 38 Απ: bbcodes Την / Το Παρ 04 Ιαν 2013, 03:21

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    και τι κάνουμε τώρα? Δεν υπάρχει λύση?

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 39 Απ: bbcodes Την / Το Παρ 04 Ιαν 2013, 21:31

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Δεν πειράζει! Μην σας κουράζω κιόλας. Ας κλειδώσει και θα δω τι θα κάνω!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 40 Απ: bbcodes Την / Το Παρ 04 Ιαν 2013, 21:34

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Μην βιαζεσαι θα το δω παλι..

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 41 Απ: bbcodes Την / Το Παρ 04 Ιαν 2013, 21:38

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Μην κουράζεσαι καλε. Δεν δούλεψε! Τι πειράζει!?! Άσε το έτσι όπως είναι και είναι μια χαρά!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 42 Απ: bbcodes Την / Το Σαβ 05 Ιαν 2013, 21:16

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Σε ευχαριστω πολυ οπως καταλαβαινεις ο χρονος ειναι λιγος και οι βοηθειες πολλες αλλα οπως σου ειπα καποια στιγμη θα το κοιταξω...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 43 Απ: bbcodes Την / Το Κυρ 06 Ιαν 2013, 00:36

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    σε ευχαριστώ!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης