Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • Πρόβλημα με το Firefox

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    Δημοσίευση: 1 Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:40

    Κώστας....4

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Γεια σας

    επειδή αλλάζω συνέχεια version στο φόρουμ μου έβαλα phpbb2 και έβαλα το εφε στα πλαγια που υπάρχει εδώ στο φόρουμ
    αλλα απο το Firefox δεν μου το δείχνει μόλις μπω απο το Google Chrome το βγάζει τι φτέει?

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 2 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:41

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    καθαρισμο μνημης..

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 3 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:43

    Κώστας....4

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Πως γίνεται αυτό??

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 4 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:44

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 5 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:46

    Κώστας....4

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Σβήνω το ιστορικό??? αυτό που πάω για να το βρω τι πατάω

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 6 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:51

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    οχι σε αυτη την περιπτωση μονο μνημη...

    Θα πας πανε στο μενου εργαλεια - Εκκαθαριση προσφατου ιστορικου

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 7 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:56

    Κώστας....4

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Τίποτα ακόμα δεν το δείχνει

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 8 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 15:01

    Κώστας....4

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Δεν πειράζει θα μπαίνω απο το Chrome

    :best djjjj:

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 9 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 15:02

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    ξαναπατα υποβολη στο css.. :D

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 10 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 16:43

    Κώστας....4

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    μπα τίποτα

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 11 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 16:45

    alexakis123

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό και με το πρόγραμμα cclear είναι αρκετά καλό.

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 12 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 16:53

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    δωσε μου το εφε που χρησιμοποιεις στο css..

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 13 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 16:56

    Κώστας....4

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Λοιπών η παρακάτω είναι κώδικες που έχεις βάλει εσύ παύλο στους οδηγούς εδώ στο φόρουμ

    ο ένας είναι 3D εικονάκια στα θέματα

    και το άλλο αυτό που έχει στα πλάγια το εφε

    Κώδικας:
     input.button1, input.button2, button.button2, #main-content a.cgu-buttons {border: 1px solid #afafaf;-moz-border-radius: 5px;-webkit-border-radius: 5px;-moz-box-shadow: 1px 3px 0px #afafaf;-webkit-box-shadow: 1px 3px 0px #afafaf;}



    Κώδικας:

              .bodyline  {
                width : 1010px;
                padding : 5px;
                border : 6px solid #ΑΑΑ;
                -moz-border-radius : 7px;
                -webkit-border-radius : 7px;
                -moz-box-shadow : 0 0 10px #666;
                -webkit-box-shadow : 0 0 10px #666;
                }
       
    a:hover { text-shadow : 0px 0px 6px white ; }

    .bodyline  {
                width : 1010px;
                padding : 5px;
                border : 6px solid #EEE;
                -moz-border-radius : 7px;
                -webkit-border-radius : 7px;
                -moz-box-shadow : 0 0 10px #666;
                -webkit-box-shadow : 0 0 10px #666;
                }

    Κανένα απο αυτά δεν λειτουργί στο firefox

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 14 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 17:01

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Bαλτα ετσι..

    Κώδικας:
    input.button1, input.button2, button.button2, #main-content a.cgu-buttons {
    border: 1px solid #afafaf;
    border-radius: 5px;
    box-shadow: 1px 3px 0px #afafaf;
    }

    Κώδικας:

    a:hover {text-shadow : 0px 0px 6px white ;}

    .bodyline  {
    width : 1010px;
    padding : 5px;
    border : 6px solid #EEE;
    border-radius : 7px;
    box-shadow : 0 0 10px #666;
    }

    εχεις ενα σημαντικο λαθος στο δευτερο κωδικα χρησιμοποιεις 2 φορες τον ιδιο κωδικα

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 15 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 17:03

    Κώστας....4

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Δούλεψε τότε ήταν λάθος δικό μου ευχαριστώ μεγάλε

    να σε καλά και εσύ φίλε alexakis123

    Closed Thread

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 16 Απ: Πρόβλημα με το Firefox Την / Το Παρ 19 Οκτ 2012 - 17:26

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    To θέμα λύθηκε

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης