Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • Προβλημα με σελιδα

    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]  

    Δημοσίευση: 1 Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:08

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Οπως βλεπετε στην εικονα η Δημοσιευση με το Conquer Online -Γενικη συζητηση εχουν ενα κενο ασπρο , αυτο μπορουμε να το ενωσουμε ωστε να ειναι ολο μαυρο ..?Για να φαινονται κανονικα ολα ?
    Οριστε μια εικονα!

    Δημοσίευση: 2 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:14

    Θάλεια

    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    πρεπει να ειναι απο το σκιν ετσι φτιαγμενο.



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 3 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:16

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Εννοεις το Pics managment ? Razz
    Την εικονα του Logo ?

    Δημοσίευση: 4 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:18

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Βαλε την σελιδα σου στο προφιλ σου να το δω...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 5 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:20

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    :D

    Δημοσίευση: 6 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:24

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Δοκιμασε αυτο...

    Κώδικας:


    table.ipbtable th {


    background-image: url("http://hitskin.com/themes/16/03/65/i_back_catg.jpg");
    background-repeat: repeat-x;
    padding-bottom: 0px;
    padding-left: 0px;
    padding-right: 0px;
    padding-top: 0px;
    text-align: center;
    }

    αν υπαρχει μεσα στο css ειδη αυτο..
    Κώδικας:
    table.ipbtable th {

    Αφαιρεσετο και βαλε το δικο μου...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 7 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:27

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Αρχοντας !
    Πολυ καλυτερο απο τι πριν , ευχαριστω Παυλο !

    Δημοσίευση: 8 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:30

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Ωπα ρε δεν ειναι οκ..δοκιμασε αυτο...

    Κώδικας:
    table.ipbtable th {
     
     
    background-image: url("http://hitskin.com/themes/16/03/65/i_back_catg.jpg");
    background-repeat: repeat-x;
    padding-bottom: 0px;
    padding-left: 0px;
    padding-right: 0px;
    padding-top: -4px;
    text-align: center;
    }

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 9 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:33

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Παυλο τωρα εγινε λιγο χειροτερο Razz Razz
    Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως..

    Δημοσίευση: 10 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:34

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Κώδικας:
    table.ipbtable th {
     
     
    background-image: url("http://hitskin.com/themes/16/03/65/i_back_catg.jpg");
    background-repeat: repeat-x;
    padding-bottom: 0px;
    padding-left: 0px;
    padding-right: 0px;
    padding-top: 10px;
    text-align: center;
    }

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 11 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:35

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Δες το τωρα.

    Δημοσίευση: 12 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:36

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Πηγαινει κατω κατω Razz Razz

    Δημοσίευση: 13 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:36

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Κώδικας:
            table.ipbtable th {
           
           
            background-image: url("http://hitskin.com/themes/16/03/65/i_back_catg.jpg");
            background-repeat: repeat-x;
            padding-bottom: -5px;
            padding-left: 0px;
            padding-right: 0px;
            padding-top: -5px;
            text-align: center;
            }

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 14 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:38

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Δεν λεει να φτιαξει το @@@@@! Embarassed

    Δημοσίευση: 15 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:39

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Κώδικας:
    table.ipbtable th.forum {
        text-align: left;
        width: 90%;
    }

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 16 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:42

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Να σβησω το αλλο που μου εδωσες και να βαλω αυτο ?

    Δημοσίευση: 17 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:43

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    οχι βαλε και αυτο...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 18 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:44

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Το εκανα φιλε Παυλο αλλα πηγε τελειως στα δεξια οπως βλεπεις.Θα προσπαθησω λιγο να πειραματιστω με τους κωδικες που μου εδωσες..εκει κρυβεται το μυστικο! Razz Razz

    Δημοσίευση: 19 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:44

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Ok ειδα τι εγινε αφαιρεσε το...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 20 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:46

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Εγινε φιλε , θα προσπαθησω μονος μην σε κουραζω αδικα

    Δημοσίευση: 21 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:49

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Δεν με κουραζεις ξερω τι παιδει δοκιμασε αυτο...

    table.ipbtable th.topics{ width: 20%;}

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 22 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:53

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Κώδικας:
    .row1 {width:20%}

    αφαιρεσε το αλλο...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 23 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:58

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Ωπας ..Τωρα το ειδα..Μισω να το χρησιμοποιησω

    Δημοσίευση: 24 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 15:58

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Τωρα παμε στα απλα κανε αυτο...και σβησε οτι σου εδωσα...

    Γενικη διαχειριση - Ρυθμίσεις - Forum width (number or %) :

    Βαλτο 95%


    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 25 Απ: Προβλημα με σελιδα Την / Το Δευ 21 Μαϊος 2012 - 16:02

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Το εκανα αλλα σμικρυνε


    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης