Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • Προβλημα με Ports..

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    Δημοσίευση: 1 Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:22

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Καλησπερα,

    Εδω και αρκετο καιρο προσπαθω να κανω install ενα Site του Metin..Οταν κανω install , κανω το πρωτο βημα (δηλαδη ονομα Site , IP , ΚΑΙ ΑΛΛΑ) και στο 2 βημα βγαζει αυτο..
    Tabellen erstellen

    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'5.89.47.235' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\install.php on line 358

    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'5.89.47.235' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\install.php on line 359

    Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\install.php on line 360
    Verbindung zur Datenbank fehlgeschlagen: Abbruch

    Kσερει κανεις την Λυση ? Razz

    Δημοσίευση: 2 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:25

    Θάλεια

    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    διαβασα τον λεονε οτι ξερει απο σερβερ περιμενω μηπως το δει και σε βοηθησει Σωτο.



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 3 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:27

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Το προβλημα ειναι στο Site οχι στον Server.. Razz Razz

    Δημοσίευση: 4 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:29

    Θάλεια

    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    και o Bαγγελης και ο Ανδρεας ξερουν καποια πραγματα περιμενε μηπως και το δει καποιος γιατι με αυτα δεν εχω ασχοληθει και δεν γνωριζω τιποτα να σου πω.



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 5 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:34

    jdm

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    το λαθος στο λεει... Access denied
    το xampp ο root δεν εχει password εκτος και ορισες ... και δεν θυμαμε αν σε αφηνη να μπενιες με τον root...
    δοκιμασε το χωρις pass
    γιατι δεν φτιαχνεις ενα λλο χρηστη και ορισετον για την βαση σου... full προνομια..

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 6 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:36

    jdm

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    επισης καλο ειναι να φτιαξεις φακελο στο htdocs να να βαλεις το σιτε μεσα ..

    ολα μικρα τα γραμματα...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 7 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:37

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    To δοκιμασα και μονο Root και παλι μου εβγαζε προβλημα..
    Δηλαδη μεσα στο htdocs να φτιαξω αλλο φακελο ?π.χ htdocs1?

    Δημοσίευση: 8 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:40

    jdm

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    μεσα στο http φτιαξε ενα φακελο πως θελεις να ειναι το site σου ... πχ metin ...

    τον ροοτ για localhost δεν σε αφηνη .. φτιαξε αλλον μεσα απο το phpmyadmin και ορισετον για την βαση σου ...

    το σιτε αυτο θα ειναι live?

    αν ναι τοτε στανταρ φτιαξε αλλο χρηστη...!!!!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 9 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:46

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Πρωτον..
    Το Site ειναι με hamachi οποτε βαζω 5.89.47.235/install.php ----> Τα αρχεια του βρισκονται στον φακελο htdocs..Στο βημα 2 σκαλωνω..Αυτα που λες δεν τα καταλαβα..Καντα λιγο πιο λιανα ρε ανθρωπε μου..

    Δημοσίευση: 10 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:46

    Θάλεια

    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    jdm ασχολησε με server? ξερεις βλεπω αρκετα πραγματα.



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 11 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:55

    jdm

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    λοιπον για να στησης ενα σερβερ ειναι δυο βηματα ενα τα αρχεια και ενα η βαση ...
    sστην βαση κανεις access στο xampp :
    ip/phpmyadmin μπενεις εκει?
    αν ναι ακολουθα αυτο ... απο το να στα γραψω ειναι ποιο ευκολο...
    http://www.youtube.com/watch?v=43lPJMammfw

    το interface αναλογα τη version μπορει να διαφερει ελαχιστα οπτικα... κατα αλλα ειναι το ιδιο...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 12 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:56

    jdm

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    @stroymfita έγραψε:jdm ασχολησε με server? ξερεις βλεπω αρκετα πραγματα.

    sureeee με τα παντα σχεδον οτι εχει σχεση με pc και περιφεριακα...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 13 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:57

    jdm

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    μμμμ να υποθεσω οτι δεν εχεις φτιαξει βαση ? αν οχι πρπει να φτιαξεις στην πρωτη σελιδα μεσα απο το phpmyadmin...
    και μετα φτιαξε το χρηστη

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 14 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 01:58

    jdm

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    οταν πας να κανεισ ινσταλλ το σιτε σου σαν host δεν θα βαλης καποια ip απλα θα γραψεις localhost kai meta oti βαση , χρηστη κωδικο εχεις οριση ...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 15 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 02:13

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Eφτιαξα αλλο Site που δουλευει.. Razz Razz Razz

    Δημοσίευση: 16 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 09:44

    [Dev]Halloween

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    C:\xampp\htdocs\install.php
    Το λάθος είναι εδώ! ^^^
    Εάν μπορείς άνοιξε το install.php με notepad++ και δες αριστερά σου έχει κάτι αριθμούς! Πήγενε στο 358,359,360 σε αυτές τις σειρές είναι τα λάθη!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com

    Δημοσίευση: 17 Απ: Προβλημα με Ports.. Την / Το Παρ 18 Μαϊος 2012, 15:40

    ????????

    Επισκέπτης

    Επιστροφή στην κορυφή
    Παιδες ευχαριστω..Εφτιαξα αλλο Site τελικα.. Razz


    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης