Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Κερδίστε 10 άδειες της εφαρμογής VSO ConvertXtoDVD 6
Πως να κανετε εγκατασταση το avira 2012(free)551

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Πως να κανετε εγκατασταση το avira 2012(free) την / το Μαϊος 3rd 2012, 16:58

  Θάλεια

  Administrator

  Επιστροφή στην κορυφή
  Πρώτες εντυπώσεις

  Κατεβάζοντας το Avira Μολις ολοκληρωθει ακολουθηστε τις παρακατω εικονες  Δυστυχώς, αυτό μπορεί να συμβεί ότι το κατέβασα ξεχνά να κατεβάσετε όλα τα αρχεία εγκατάστασης που χρειάζεστε. Η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται, η εγκατάσταση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει, επειδή η setup.dll έλειπε, για άγνωστο λόγο. Επανεκκίνηση τη διαδικασία λήψης καθορίζεται το πρόβλημα και όλα πήγαν καλά στη δεύτερη προσπάθεια.


  Το μέγεθος της σουίτας ασφαλείας είναι 148MB, μεγαλύτερο από πολλές
  άλλες σουίτες, τα οποία είναι γενικά κάτω από 100MB σε μέγεθος. Κατά την εγκατάσταση του Avira, έχετε τη δυνατότητα να επιλέγουν το είδος της εγκατάστασης που θέλετε. Αν πάτε για Προσαρμοσμένη εγκατάσταση, μπορείτε να επιλέξετε τις μονάδες πολιτικής προστασίας που θέλετε εγκατασταθεί.

  Δυστυχώς όμως, για την εγκατάσταση για να ξεκινήσετε, θα πρέπει παρέχει αρκετά προσωπικά στοιχεία. Τα υποχρεωτικά στοιχεία είναι το όνομά σας, e-mail και χώρα διαμονής.
  Μια επανεκκίνηση είναι υποχρεωτικό και για την εγκατάσταση για να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Άπαξ και γίνει αυτό, Avira Internet Security 2012
  θα σας οδηγήσει σε μια διαμόρφωση του οδηγού, όπου θα σας ζητηθεί να
  κάνετε διάφορες επιλογές για το πώς θέλετε να προστατεύονται. Ευτυχώς, οι ερωτήσεις και οι επιλογές που παρουσιάζονται δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, ακόμη και για έναν αρχάριο.


  Ήμουν στην ευχάριστη θέση να παρατηρήσετε ότι το Avira ήταν ήδη
  up-to-ημερομηνία και, μετά την επανεκκίνηση, εγώ δεν χρειάζεται να
  εγκαταστήσετε νέους ορισμούς και τις εκδόσεις αρχείων για τη σουίτα
  ασφαλείας. Στη συνέχεια, το συντομότερο άλλες εφαρμογές έτρεξε κατά την εκκίνηση, Avira Internet Security 2012 μου ζήτησε να κάνω τις επιλογές σχετικά με τα προγράμματα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο.

  Μετά από μερικές οδηγίες και αποφάσεις που λαμβάνονται, ήμουν τελικά σε θέση να χρησιμοποιήσει το σύστημα σιωπηλά και ανοικτή Avira Internet Security 2012.

  Παρατήρησα ότι το περιβάλλον έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με παλαιότερες εκδόσεις και φαίνεται σίγουρα πιο φιλικό.
  Ωστόσο, συνολικά η πρώτη μου εντύπωση δεν ήταν τόσο μεγάλη: δεν έχω
  ζητήσει τόσες πολλές ερωτήσεις από μια σουίτα ασφαλείας για μεγάλο
  χρονικό διάστημα, ειδικά κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Αν ήμουν ένας αρχάριος, θα ήθελα να αισθάνονται εκφοβίζονται από αυτήν.
  Ας συνεχίσουμε την επισκόπησή μας και να δούμε πόσο καλά Avira Internet Security 2012 είναι ενσωματωμένη με τα Windows 7 και τα χαρακτηριστικά του.
  Ενοποίηση με το Windows

  Επίσης, δεν θα απενεργοποιείται αυτόματα. Θεωρώ ότι αυτό είναι σχεδιαστική επιλογή είναι λίγο δύσκολη. Η απλή προσπάθεια ενημερώνοντας τους χρήστες ότι είναι καλύτερα να απενεργοποιήσετε το Windows Defender, προκειμένου να αποφευχθεί η υποβάθμιση της απόδοσης ή οι πιθανές διενέξεις, θα ήταν μεγάλη. Ωστόσο, η Avira Internet Security 2012 δεν απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows, η οποία είναι μεγάλη και κάνει ότι δεν έχετε προβλήματα, λόγω της λειτουργίας δύο τείχη προστασίας και περιπλέκει τη ζωή σας.
  Όταν χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες δικτύωσης που περιλαμβάνονται στα Windows 7, όπως την Οικιακή ομάδα, δεν είχα τα ζητήματα και όλα δούλεψαν καλά. Επίσης, η ενοποίηση με τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης στο Web είναι σωστά εκτελεσμένα. Avira Internet Security 2012 δεν εγκαθιστά κανένα πρόσθετα ή γραμμές εργαλείων στον browser σας. Σαρώνει αυτόματα την κίνηση σας στο διαδίκτυο και σας προειδοποιεί όταν ανιχνεύεται προβληματική τοποθεσίες.
  Avira Internet Security 2012 χρησιμοποιεί μέχρι 7 ενεργές διαδικασίες για την προστασία του συστήματός σας. Μαζί, θα πρέπει μέχρι 182 MB μνήμης RAM για να λειτουργήσει. Αυτό είναι πολύ σε σύγκριση με άλλες σουίτες ασφαλείας. Ωστόσο, οι διαδικασίες του καλά προστατευμένα και δεν μπορεί να λυθεί με ευκολία από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα.
  Avira Internet Security 2012 έχει μια αρκετά μεγάλη επίδραση στις χρόνους εκκίνησης πάρα πολύ.
  Πρόσθεσε ένα σύνολο 28 δευτερόλεπτα για τη διαδικασία εκκίνησης, η
  οποία είναι τουλάχιστον διπλάσιο από τον αντίκτυπο άλλες σουίτες
  ασφάλειας είχαν στο ίδιο σύστημα ελέγχου.
  Ευκολία στη χρήση & Διαμόρφωση

  Μου αρέσει γενικά το νέο interface που χρησιμοποιείται από το Avira Internet Security 2012. Φαίνεται καλύτερα και να κάνει μια καλή δουλειά στην ομαδοποίηση και την παρουσίαση των βασικών επιλογών του. Αν πάτε μέσω των κύριων μενού, δεν θα έχετε προβλήματα κατανόησης του τι ακριβώς συμβαίνει.

  Το πρόβλημα είναι με τη λεγόμενη λειτουργία εμπειρογνωμόνων, η οποία συμπιέζει πολλά προηγμένων ρυθμίσεων σε ένα παράθυρο το οποίο δεν μπορεί να μεγιστοποιηθεί. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να μετακινηθείτε πολύ. Αυτό είναι το πιο απογοητευτικό κατά τη διαμόρφωση του τείχους προστασίας.
  Υπάρχουν πολλοί κανόνες που μπορείτε να ρυθμίσετε και όχι μόνο που
  έχετε να κάνετε κύλιση, αλλά επίσης ορισμένες επιλογές είναι δύσκολο να
  κατανοηθεί. Αισθάνθηκα την ανάγκη να διαβάσει την τεκμηρίωση της Βοήθειας για να πάρετε μια καλύτερη εικόνα για το πώς ορισμένα πράγματα πρέπει να προσαρμοστεί.

  Μια άλλη πτυχή είναι αντικρουόμενες σχετικά με τις κοινοποιήσεις που προκύπτουν από το τείχος προστασίας. Οι εξηγήσεις για το τι είναι μια εφαρμογή που προσπαθεί να κάνει δεν είναι εύκολο να καταλάβει για ένα περιστασιακό χρήστη. Επίσης, χρησιμοποιώντας το κουμπί Εμφάνιση στοιχεία δεν παρέχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

  Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις κοινοποιήσεις που προκύπτουν από τη μονάδα προστασίας σε πραγματικό χρόνο η οποία καθιστά σαφές όταν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί. Επίσης, όταν πατάτε το πλήκτρο Λεπτομέρειες,
  μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ιού της Avira
  πληροφοριών, η οποία συμμερίζεται χρήσιμες λεπτομέρειες σχετικά με το τι
  κάνει προσδιορισμένης απειλής και παρέχει στατιστικά στοιχεία σχετικά
  με άλλες παρόμοιες λοιμώξεις που εντοπίστηκαν. Πρόκειται για ένα πολύ δροσερό χαρακτηριστικό γνώρισμα εάν με ρωτάτε.

  Avira Internet Security 2012 είναι το όνειρο ενός σπασίκλα του.
  Έχετε προηγμένες επιλογές διαμόρφωσης για όλες τις μονάδες πολιτικής
  προστασίας και δεν υπάρχει κάτι σημαντικό για το πώς οι εργασίες σουίτα
  που δεν μπορεί να προσαρμοστεί. Οι αρχάριοι ωστόσο, θα αισθάνονται εκφοβίζονται από τη λειτουργία εμπειρογνωμόνων.
  Η μονάδα του Χρονοδιαγράμματος έχει μια πλήρη σάρωση καθορισμένο σύστημα, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί. Ως εκ τούτου ποτέ δεν τρέχει. Είναι λυπηρό να δούμε αυτό.
  Οι χρήστες που θέλουν ολοκληρωμένη προστασία πρέπει να ενεργοποιήσετε
  αυτή σάρωσης και να την προσαρμόσετε για να τρέξει σε μια συχνότητα που
  θεωρούν βέλτιστο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες προγραμματισμένες σαρώσεις, όπως Avira Internet Security 2012 προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής.


  Τα χαρακτηριστικά αναφοράς είναι τα βασικά με τον τρόπο ενημέρωσης,
  αλλά φαίνεται πλήρης, υπό την έννοια ότι δεν θα χάσετε κάποια σημαντικά
  γεγονότα σχετικά με τις απειλές εντοπίζονται, ενημερώσεις και
  δραστηριοτήτων που εκτελούνται από την σουίτα.

  Οι επιλογές υποστήριξης που προσφέρονται είναι στάνταρ. Έχετε μια διεξοδική τεκμηρίωση της Βοήθειας,
  η πρόσβαση στο φόρουμ και την υποστήριξη της κοινότητας και της Avira,
  αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, έχει πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης
  μέσω e-mail και τηλεφώνου.
  Δεν επιπλέον επιβαρύνσεις που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του, η
  οποία είναι μεγάλη σε σύγκριση με άλλους προμηθευτές που χρεώνουν για
  την υποστήριξη.
  Τείχος προστασίας

  Στο κύριο παράθυρο, δεν υπάρχουν πολλά για να ρυθμίσετε το τείχος προστασίας. Μπορείτε να ορίσετε ακριβώς το επίπεδο ασφαλείας και ότι είναι αυτό. Οι αρχάριοι θα αγαπήσουν αυτό.

  Οι έμπειροι χρήστες θα χαρεί πολύ, όπως πατώντας το κουμπί Διαμόρφωση αποκαλύπτει τον ειδικό περιβάλλον κατάστασης. Εκεί μπορείτε να ορίσετε τους κανόνες για προσαρμογείς δικτύου σας και για τις εφαρμογές σας.

  Η απόδοση του τείχους προστασίας είναι πολύ καλή. . Μόνο 5 ανοικτές θύρες, χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στην ασφάλεια και διαπιστώθηκε ότι η διεύθυνση MAC εντοπίστηκε. Αυτό είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
  Κατά τη μετάβαση προς το υψηλό προφίλ ασφάλειας, δεν υπάρχουν ανοικτές θύρες και βρέθηκαν μόνο η διεύθυνση MAC εντοπίστηκε. Πολύ καλά αποτελέσματα!
  Το μόνο μειονέκτημα για το Firewall είναι ότι, όταν συνδέεστε σε ένα νέο δίκτυο, θα πρέπει να ρυθμίσετε χειροκίνητα το επίπεδο ασφαλείας. Avira Internet Security 2012
  δεν είναι σε θέση να δούμε τι θέση προφίλ δικτύου που έχετε ορίσει στα
  Windows 7 και να ρυθμίσετε το επίπεδο ασφαλείας που βασίζονται στην ότι η
  επιλογή.
  Antivirus και Antispyware Χαρακτηριστικά

  Το Avira antivirus μηχανή είναι αρκετά γνωστό για την αποτελεσματικότητά της. Avira Internet Security 2012 συνεχίζει αυτήν την παράδοση και προσφέρει αποτελεσματική αντι-malware προστασία. Κάθε ιός, προσπάθησα να τρέξω στο σύστημά μου αμέσως εντοπιστούν και να εξαλειφθούν.
  Εκτίμησα ότι, όταν εισάγεται ένα USB stick μνήμης γεμίσει με κακόβουλο λογισμικό, η προστασία σε πραγματικό χρόνο σαρωθεί αμέσως, χωρίς να με ρωτούν πρώτα.
  Δεν εντοπίστηκαν όλα τα μολυσμένα αρχεία και τους έδειξε μια έκθεση με
  πληροφορίες σχετικά με όλες τις προσδιοριζόμενες τις απειλές. Εκτίμησα ότι δεν χρειάζεται να περάσει μέσα από ατομικές εκθέσεις και υποδείξεις για κάθε κομμάτι του κακόβουλου λογισμικού. Η απομάκρυνση ήταν άμεση και χωρίς προβλήματα.

  Η προστασία διαδίκτυο λειτούργησε τόσο καλά. Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ιστοσελίδες που διανέμουν κακόβουλο λογισμικό, η πρόσβαση ήταν αμέσως αποκλειστεί.

  Έχω εγκαταστήσει επίσης μια ιδιαίτερα κακή συμπεριφορά του ιού, πριν από την εγκατάσταση του Avira Internet Security 2012. Μόλις εγκατασταθεί η σουίτα, Avira ανιχνευθεί ο ιός και αμέσως έβγαλε χωρίς πρόβλημα.
  Το μόνο ενοχλητικό στοιχείο που θα μπορούσε να βρει ήταν ότι, κατά την έναρξη μιας σάρωσης, Avira Internet Security 2012 επέμενε για την ενημέρωση μου έτρεχα μια έκδοση αξιολόγησης. Ευτυχώς, αυτή είναι η μόνη ενόχληση που παίρνετε όταν τρέχετε τη δοκιμαστική έκδοση.

  Όσον αφορά το χρόνο ανίχνευσης, μια πλήρη σάρωση του συστήματος
  διήρκεσε περίπου 15 λεπτά, η οποία είναι πιο αργή από ό, τι πολλές άλλες
  σουίτες.  Μεταφραση:thegreeksenergy.com

  Πηγη:howtogeek  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

  Δημοσίευση: 2 Απ: Πως να κανετε εγκατασταση το avira 2012(free) την / το Μαϊος 3rd 2012, 17:08

  constantinos

  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  εχω το avast free και για μενα ειναι το καλυτερο αλλα +1 στρουμφιτα μου :)

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  Δημοσίευση: 3 Απ: Πως να κανετε εγκατασταση το avira 2012(free) την / το Μαϊος 3rd 2012, 17:14

  Βασίλης

  Sport Team

  Επιστροφή στην κορυφή
  ευχαριστούμε στρουμφίτα

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  Δημοσίευση: 4 Απ: Πως να κανετε εγκατασταση το avira 2012(free) την / το Μαϊος 3rd 2012, 17:16

  Θάλεια

  Administrator

  Επιστροφή στην κορυφή
  το ειχα παλια το avira Κωνσταντινε ηταν λιγο εκνευριστικο που το εκανες συνεχεια update εσυ καθε 2 μερες.  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

  Δημοσίευση: 5 Απ: Πως να κανετε εγκατασταση το avira 2012(free) την / το Μαϊος 3rd 2012, 19:47

  ????????

  Επισκέπτης

  Επιστροφή στην κορυφή
  Πολυ καλος οδηγος Στρουμφιτα.
  Ευχαριστω!


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης