Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • λαθος html

    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 3]  

    Δημοσίευση: 1 λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 21:33

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    Παιδια το απογευμα μου εδωσε ο παυλος αυτο το html για να φεναιτε μεγαλυτερο το ονομα των χρηστων στα topics αλλα υπαρχη ενα προβλημα.....


    εκτος απο τα τοπικς

    τα λεει και εδω.....


    πως το αλλαζω αυτο???

    ο κωδικας που εχω εινα ιαυτος
    Κώδικας:
    .name{font-size: 30px  !important;}

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 2 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 21:37

    ReckTheGreek

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    Μπορείς να βάλεις συγκεκριμένο Font-Size από το Index_Box Wink....πιο αναλυτικά θα σου πω μετά γιατί τώρα θα δω η ζωη της άλλης Razz ...περίμενε απάντηση Smile

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 3 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 21:38

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    μπορεις μηπως να μου πεις τον κωδικα γιατι δεν ξερω τιποτα απο HTML

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 4 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 21:38

    Θάλεια

    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    Αργυρη εσυ ζητησες τον Παυλο να σου φτιαξει κωδικα να φαινεται μεγαλο το ονομα του Μελους...



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 5 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 21:39

    Επιστροφή στην κορυφή
    εκει που λεει 30px βαλε αλο νουμερο νομιζω :D

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 6 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 21:40

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    ναι αλλα θελω μονο να φενεται μεγαλο στο topic οχι και εκει που εχω βαλει στην εικονα.....

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 7 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 21:55

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    @ArgysJordan έγραψε:ναι αλλα θελω μονο να φενεται μεγαλο στο topic οχι και εκει που εχω βαλει στην εικονα.....

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 8 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 21:59

    Επιστροφή στην κορυφή
    δύστυχος δεν ξέρω Sad
    Και σε παράκαλω μην γραφις την ιδια απάντηση σε 2 μηνύματα συνεχόμενα :D

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 9 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:02

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    καλα οκ ελπιζω να γινετε.........

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 10 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:13

    ReckTheGreek

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    Άκου φίλε μου...πας στα template >index_box\
    Πας στον κόδικα που έχεις βάλει για το username και πριν απο αυτο βάζεις:
    Κώδικας:

    <div class="username_resize">
    Μετά απ' τον κόδικα του username βάζεις:
    Κώδικας:
    </div>
    Και μετά στο Css:
    Κώδικας:

    .username_resize {
    font-size: 11px;
    }
    Το 11px το αλλάζεις ανάλογα με το μέγεθος που θέλεις :)

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 11 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:15

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    που ειναι το table->index_box???

    στον πινακα ελέγχου?

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 12 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:16

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Αν δεν πετυχει αυτο που σου ειπε ο αγαπημενος μας φιλος απο πανω θα σου πω κατι πιο απλο..

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 13 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:17

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    φιλε αν μπορεις πες μου το ποιο απλο για να θυμαμε και πως να το βγαλω αμα εχω κανενα προβλημα

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 14 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:21

    ReckTheGreek

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    χαχα γίνεται και με html αλλα δεν είμαι σίγουρος

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 15 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:22

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    ααα οκ θα το προτειμουσα αλλα αν μπορεις πες μου που ειναι αυτα που ειπες

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 16 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:22

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Θα πας Εμφάνιση - Πρότυπα - Γενική Διαχείριση - viewtopic_body
    και θα αναζητησης τη λεξη
    Κώδικας:
    <span class="name">
    θα το κανεις
    Κώδικας:
    <span class="name1">

    και τελος αυτο θα το κανεις ετσι

    Κώδικας:
    .name1{font-size: 30px  !important;}

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 17 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:24

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    πρωτου κλεσει και αυτο το τοπικ αν μπορειτε πειτε μου και εναν κωδικα για να κανω πχ το ονομα ενος χρηστη με χρωμα πχ...ειναι ενας user και μου ζηταει να του κανω το όνομα πρασινο τι κώδικα θα χρησιμοποιήσω???????

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 18 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:25

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    ανοιξε αλλο θεμα και πες μας οταν κανεις αυτο αν ειναι οκ...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 19 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:28

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    pfffffffffffffff δεν δουλευει ο κωδικας με το name1

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 20 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:34

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Βρες αυτο
    Κώδικας:
    {postrow.displayed.POSTER_NAME}

    και κανε το ετσι

    Κώδικας:
    <span style="font-size: 14px; line-height: normal">{postrow.displayed.POSTER_NAME}</span>



    Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paulos στις Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:36, 1 φορά

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 21 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:34

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Τα αλλα γυρισετα οπως πριν και σβησε το css...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 22 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:36

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    κανω αναζητηση δεν βρισκω τιποτα

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 23 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:38

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    ΡΕλα φιλαρακι μου βαλε το ετσι POSTER_NAME και θα το βρει...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 24 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:58

    ArgysJordan

    Banned

    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν δουλευει ο κωδικας

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 25 Απ: λαθος html Την / Το Πεμ 29 Δεκ 2011, 23:01

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Αποκλειεται μισο λαθος να κανεις δεν θα σου γινει...Αν δεν γνωριζεις απο αυτα μην επιχειρεις...Δοκιμασε και του Reck...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 3]

    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης