Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • Κωδικός σε site

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    Δημοσίευση: 1 Κωδικός σε site Την / Το Τετ 28 Σεπ 2011 - 12:51

    Επιστροφή στην κορυφή
    Γιά σας έχω ένα forum στην forumotion και διάβασα αυτο εδό http://help.forumotion.com/t76762-create-password-protected-forum και απότι κατάλαβα επειδή δεν ξέρω και καλά αγγλικά μπορείς να βάλεις έναν κωδικό που καθρίζεις εσυ σε μία σελίδα θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να το κάνο αυτο και που βάζο το script που έχει;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 2 Απ: Κωδικός σε site Την / Το Τετ 28 Σεπ 2011 - 14:03

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Σου λεει να κανεις δημιουργεια ενα εγγραφο κειμενου στο pc σου και να βαλεις αυτο τον κωδικα

    Κώδικας:
    <script language="javascript">

    <!--

    function PlanA() {

    var password = "Marc"

    var pass = prompt("Enter in the password"," ")

    if (pass.toLowerCase() == password) {

    window.location = "http://www.iwebbuddy.com";

    }

    else {

    window.location = "Typlo";

    }

    }

    -->

    </script>


    Μετα οπου τα στοιχεια που δινει αυτος βαζεις τα δικα σου...

    Επομενο και τελευταιο βημα ειναι να βαλεις στο body της σελιδα σου αυτο


    Κώδικας:
    <a href="#" onClick="PlanA(); return false">Click Here To Enter Password !</a>

    εννοειται παλι πως εδω θα βαλεις ενα κςδικο σου..

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 3 Απ: Κωδικός σε site Την / Το Τετ 28 Σεπ 2011 - 14:28

    Επιστροφή στην κορυφή
    διλαδή εγο που το βάζω και τι βάζω;

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 4 Απ: Κωδικός σε site Την / Το Τετ 28 Σεπ 2011 - 14:39

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Σου εξηγω παραπανω...τι δεν καταλαβες...?

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 5 Απ: Κωδικός σε site Την / Το Τετ 28 Σεπ 2011 - 14:53

    Επιστροφή στην κορυφή
    μου λέτε Επομενο και τελευταιο βημα ειναι να βαλεις στο body της σελιδα σου αυτο
    Click Here To Enter Password !

    Οταν ενοείτε στο body τι ενοείτε εγο το μόνο body που ξέρο ειναι στο display- templates-γενική διαχείριση αλα εκέι υπάρχει
    confirm_body
    faq_body
    error_body
    memberlist_body
    message_body
    rss_body
    search_body

    και κάτι άλλα ακόμα σε ποιο απόλα
    και μου λέτε:
    Μετα οπου τα στοιχεια που δινει αυτος βαζεις τα δικα σου
    διλάδή που τα βάζω σε ποιο σημείο του κόδικα;

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 6 Απ: Κωδικός σε site Την / Το Τετ 28 Σεπ 2011 - 15:04

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    index_body
    οσο για τα αλλα πχ εκει που λεει Click Here To Enter Password ! βαζεις ενα κωδικο
    επισης εκει που ειναι αυτη η σελιδα http://www.iwebbuddy.com/ βαζεις τη δικια και εκει που λεει Typlo βαζεις το ονομα σου :D

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 7 Απ: Κωδικός σε site Την / Το Πεμ 29 Σεπ 2011 - 14:28

    Επιστροφή στην κορυφή
    Σας ευχαριστώ και εδώ για την πολήτιμη βοιθειά σας το προβλημα λύθικε και πάλι
    Ευχαριτώ

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 8 Απ: Κωδικός σε site Την / Το Παρ 16 Δεκ 2011 - 8:50

    Επιστροφή στην κορυφή
    Thegreeksenergy

    Forum:
    Το
    θέμα λύθηκε και κλειδώνει για ότιδήποτε άλλο θέλεις να ρωτήσεις άνοιξε
    νέο θέμα.Ευχαριστούμε!Wink

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης