Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9 ... 18  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Aνακοίνωση:  

Download linkΑν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

Κανόνες - Όροι χρήσης

Πως κατεβάζουμε το κρυφό περιεχόμενο

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1497 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [30]Το EMDB είναι ένα εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να οργανώσετε και να αρχειοθετήσετε  τις ταινίες που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας.  Πληκτρολογώντας το όνομα ή μέρος του ονόματος της ταινίας, το πρόγραμμα  αναζητά πληροφορείς μέσω του IMDB (Internet Movie Database) και σας προβάλλει λεπτομέρειες γύρω
από αυτή, όπως τους ηθοποιούς , τους συντελεστές,  την πλοκή και το είδος στο όποιο ανήκει. Μπορείτε  ακόμα να  επεξεργαστείτε τις πληροφορείς αυτές προσθέτοντας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Θάλεια - Σχόλια: 12 - Αναγνώσεις: 4806 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/07/2011


Το VirtualBoxείναι είναι μία δωρεάν εφαρμογή ανοικτού κώδικα για χρήση εικονικών λειτουργικών συστημάτων στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε έκδοση λειτουργικού συστήματος, όπως Linux, Solaris, και όλες τις εκδόσεις Windows. Τέλος το σημαντικότερο είναι ότι το VirtualBox είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και στη χρήση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 13 - Αναγνώσεις: 4536 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/07/2011


Το GPU Monitor είναι ένα εύχρηστο εργαλείο των Windows που παρακολουθεί την κάρτα γραφικών σας και να παρέχει ένα ευρύ φάσμα στατιστικών στοιχείων κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1522 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/04/2013


To Battery Monitor εμφανίζει την κατάσταση της μπαταρίας και την ενέργειας της.

Απαιτήσεις συστήματος: Windows...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1596 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/02/2012


To StartMenu8 έχει ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες με Windows 8 με μεγάλη ευκολία να επαναφέρουν ένα πλήρως λειτουργικό μενού Έναρξης. Επιπλέον, μετά την εγκατάσταση του StartMenu8, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παρακάμψετε την οθόνη του Metro UI, έτσι ώστε να εμφανίζεται η επιφάνεια εργασίας όταν συνδέεστε στα Windows.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 15 - Αναγνώσεις: 5014 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/12/2012


Το NetworkMiner ανήκει στην κατηγορία των προγραμμάτων που ονομάζονται packet sniffers και μπορεί να "αφουγκραστεί" την κίνηση των δεδομένων από και προς το Internet, και με τις πληροφορίες από κάθε πακέτο δεδομένων μας επιτρέπει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα τι γίνεται με το δικτυό μας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: aimilios - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 892 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2013


To NirLauncher είναι μια δέσμη από περισσότερα από 100 portable δωρεάν βοηθητικά
προγράμματα για Windows.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 15 - Αναγνώσεις: 2252 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/02/2012


Όποιος επιθυμεί να ανεβάζει ή κατεβάζει αρχεία από έναν FTP server, το FileZilla αποτελεί την καλύτερη, ίσως, πρόταση. Μεταξύ άλλων μπορεί να συνεχίσει το κατέβασμα (ή το ανέβασμα) αρχείων από το σημείο που διακόπηκαν, ενώ προσφέρει μια πληθώρα άλλων χρήσιμων λειτουργιών.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: constantinos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 4319 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/03/2011


To All Browsers Memory Zip θα μειώση τη χρήση της CPU και της μνήμης σας από όλους τους Browsers με υποστήριξη μέχρι και 30+ περιηγητές.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 965 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/08/2015


Το Nox App Player είναι ένα δωρεάν Android emulator ώστε να φέρει την καλύτερη εμπειρία για τους χρήστες που θέλουν τα παιχνίδια και τις εφαρμογές του Android στο PC.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1924 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/08/2015


Το iTools είναι μια ελαφριά εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει να διαχειριστείτε τα αρχεία από τις συσκευές σας, όπως το iPad, το iPhone, το iPod touch πολύ ευκολότερα. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις της συσκευής και τις περισσότερες εφαρμογές του είδους του, που χρειάζεται το iTunes για να συνδέσετε τη συσκευή σας. Έτσι, σε πρώτη εκτέλεση, ανιχνεύει αυτόματα αν έχετε εγκατεστημένο το iTunes στον υπολογιστή σας.

Η διεπαφή είναι απλή και καλά οργανωμένη, που...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 956 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/07/2015


To File Optimizer είναι μία εύχρηστη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για τη συμπίεση αρχείων ή διαφόρων τύπων, έτσι μπορείτε να μεταφέρετε ή να τα στείλετε e-mail πολύ πιο εύκολα.

Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων. AIR, APK, APNG appx, CBZ, DOCX, GIF, GZ, EPUB, ICO, JAR, JPEG, MNG, MPP, PNG, PPTX, PDF, PUB, SWF, ΔΕΘ, VSD, XAP, XLSX και ZIP.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2196 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/09/2012


To SearchMyFiles μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της βασικής λειτουργίας του "Αναζήτηση για αρχεία και φακέλους" που περιλαμβάνεται στα Windows.

Σας επιτρέπει να αναζητήσετε εύκολα τα αρχεία στο σύστημά σας, με την τελευταία τροποποίηση / πότε δημιουργήθηκε / επίσκεψη τελευταία φορά, με χαρακτηριστικά αρχείου, από το περιεχόμενο του αρχείου (κειμένου ή δυαδική αναζήτηση), καθώς και από το μέγεθος του αρχείου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2599 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/10/2012


To AirDroid είναι μια διαισθητική εφαρμογή, σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να ελέγχετε απομακρυσμένα την Android συσκευή σας, κατ 'ευθείαν από την επιφάνεια εργασίας σας. Η εφαρμογή απαιτεί μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του Android κινητού σας τηλεφώνου ή του tablet σας και σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία, προβολή λίστας κλήσεων, ακόμη και να διαβάσετε τμηνύματα και να απαντήσετε σε εισερχόμενη SMS.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1380 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/05/2015


Το WSCC είναι ένα δωρεάν, portable πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε, να ενημερώσετε, και να οργανώσετε διάφορα εργαλεία του συστήματος σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 2284 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2012


To MEmu είναι ένας ολοκαίνουργιος δωρεάν εξομοιωτής Android που φέρνει το gaming των Android συσκευών σας στα Windows. Τρέχει σε όλες σχεδόν τις συσκευές με Windows (PC, notebook, 2-σε-1 συσκευές, tablet). Σε σύγκριση με άλλους εξομοιωτές Android, παρέχει υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη συμβατότητα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1613 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/01/2016


Τα PDF αρχεία χρησιμοποιούνται για την υψηλή συμπίεση τους και την αύξηση ποιότητας, όταν πρόκειται να περιέχουν εικόνες ή μορφοποιημένο κείμενο. Δεδομένου ότι τα Windows δεν παρέχουν υποστήριξη για αυτήν τη μορφή, μια εξειδικευμένη εφαρμογή είναι τo Foxit Reader, σας επιτρέπει να προβάλλετε, να επεξεργαστείτε ή να δημιουργήσετε αρχεία PDF.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 3202 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/11/2012


Το NVIDIA GeForce Experience είναι μια ισχυρή εφαρμογή που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σας παρέχει ένα μέσο για να έχετε τις βέλτιστες ρυθμίσεις για τα παιχνίδια σας, καθώς και τους πιο πρόσφατους ενημερωμένους drivers από την NVIDIA.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 3925 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/07/2013


To Aero Glass είναι μια μικρή αλλά αποτελεσματική εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να βάλουν διαφάνεια στα "παράθυρα" των Windows 8.1 και Windows 10.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 1570 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/09/2013


To FreeFileSync χρησιμοποιείται για γρήγορη και εύκολη δυνατότητα ρύθμισης λειτουργίες
συγχρονισμού μεταξύ δύο φακέλων.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2610 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/12/2011


To Kingo ROOT είναι ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και ρυθμίσεις του Android smarphone σας εύκολα και γρήγορα.

Mετά από αυτό δεν ισχυεί η εγγύηση τη συσκευή σας!Θα το χρησιμοποιείτε  με δική σας ευθύνη.


Οι μάρκες που υποστηρίζει είναι εδώ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1339 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/03/2014


To EditBone είναι ένα σχυρό εργαλείο επεξεργασίας κειμένου που έρχεται με επισήμανση σύνταξης, υποστήριξη για πάνω από 50 γλώσσες και γραφές, 22 έτοιμα στυλ, unicode map και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: aimilios - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1723 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/09/2013


To HDD Guardian ειναι ένα αξιόπιστο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό που βασίζεται στο smartctl για να σας βοηθήσει να πάρετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το σκληρό σας δίσκο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 510 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/08/2014


Το λογισμικό Logitech Gaming είναι μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να σας παρέχει ένα χρήσιμο μέσο για την διαχείριση προφίλ των παιχνιδιών σας για Logitech χειριστήρια.

Με τη βοήθεια του λογισμικού Logitech Gaming θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε εύκολα προσαρμοσμένα προφίλ για κάθε ένα από τα παιχνίδια σας και να ορίστε τις εντολές σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1581 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/05/2013


Το Windows 10 Transformation Pack σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψτε οποιοδήποτε παλαιότερο λειτουργικό σύστημα Windows έχετε σε Windows 10. Σύμφωνα με τους προγραμματιστες του Windows X περιέχει:

-Added Hidden wallpapers from Windows 10 and Windows 10 v1511 (Threshold 2)
-Added OldNewExplorer on Windows 8/8.1 for slim Explorer like Windows 10
-Fixed system files modification incompatibility
-Fixed theme engine not working...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 1182 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2014


Το Windows 10 UX Pack είναι μία εφαρμογή μόνο για λειτουργικά με Windows 8.1/ 8/7 και σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε χαρακτησριστικά των Windows 10 όπως:Login Screen, Themes, Wallpapers, Metro/Modern UI, Virtual Desktop, Start Menu και περισσότερα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 506 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2014


To FixWin 1.2 είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να διορθώσετε τα πιο κοινά προβλήματα που επηρεάζουν τoν Windows Explorer, Internet Explorer ή το Windows Media Player.

To FixWin 2 για τα Windows 8.1 είναι ένα portable εργαλείο που προσφέρει τη δυνατότητα να διορθώσετε πάνω από 50 προβλήματα των Windows 8. Όπως τα: File Explorer, Internet & Connectivity, Modern UI, System Tools,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 10 - Αναγνώσεις: 1248 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/10/2014


To Music Collection είναι μια ολοκληρωμένη λύση για συλλέκτες μουσικής, που τους παρέχει ολοκληρωμένη ταξινόμηση, αναζήτηση και  άλλα εργαλεία για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τη μουσική σας συλλογή.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 717 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/04/2016


To Stellarium είναι ένα δωρεάν πλανητάριο για τον υπολογιστή σας. Δείχνει ένα ρεαλιστικό ουρανό σε 3D, όπως ακριβώς αυτό που βλέπετε με γυμνό μάτι, κυάλια ή τηλεσκόπιο.

Xρησιμοποιείται σε πλανητάριο


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1193 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/11/2011


To Rainmeter είναι ενα εξαιρετικό πρόγραμμα που εμφανίζει διάφορες σημαντικές πληροφορίες του συστηματός σας, στην επιφάνεια εργασίας, με την υποστήριξη για third-party skins.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 616 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/03/2015

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9 ... 18  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement