Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Aνακοίνωση:  

Download linkΑν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1552 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [30]Με το Glary Disk Cleaner μπορείτε να κατάργησετε προσωρινά ή αχρείαστα αρχεία και σε αντίθεση με το προεπιλεγμένο βοηθητικό πρόγραμμα Εκκαθάριση δίσκου στα Windows, το Glary Disk Cleaner εμφανίζει αναλυτικά τα αποτελέσματα της σάρωσης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε μεμονωμένα αρχεία που πρέπει να διαγραφούν, δίνοντάς σας το μεγιστο στην απόδοση του υπολογιστή σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 2415 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/05/2015


Με το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό κλοπής δεδομένων η προστασία της ιδιωτικής ζωής έχει γίνει μια σημαντική ανησυχία των εταιρειών και των οικιακών χρηστών. Το πώς θα απαλλαγούμε από τα αρχεία της δραστηριότητας του υπολογιστή παίρνει πολύ χρόνο, αλλά ευτυχώς υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό το θέμα. Ένας από αυτά είναι το Glary Tracks Eraser  που καθιστά εύκολο  να διαγράψετε όλα τα ίχνη των δραστηριοτήτων σας, συμπεριλαμβανομένων του ιστορικού και των cookies του προγράμματος...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 2021 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/05/2015


To Glary Utilities είναι δωρεάν ισχυρό και βοηθητικό πρόγραμμα στην παγκόσμια αγορά! Προσφέρει ισχυρά και εύκολα στη χρήση εργαλεία του συστήματος μαζί με βοηθητικά προγράμματα για τον καθορισμό, την επιτάχυνση, τη διατήρηση και την προστασία του υπολογιστή σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 6671 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/11/2011


Το Wise Memory Optimizer είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ελευθερώσετε τη φυσική μνήμη, με σκοπό να δοθεί ώθηση στις επιδόσεις του συστήματος.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 2045 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2012


To Secure File Delete είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορείτε να διαγράψετε με ασφάλεια οποιοδήποτε αρχείο του υπολογιστή σας για πάντα, έτσι κανείς δεν θα είναι σε θέση να ανακτήσει ακόμα και με τη χρήση ειδικών εργαλείων. Το περιεχόμενο του διαγραμμένου αρχείου θα αντικατασταθεί με τη χρήση τυχαίων δεδομένων: μπορείτε να επιλέξετε αλγόριθμους ασφαλείας για την καταστροφή των δεδομένων, όπως DDOD, Gutman, GOST και άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 417 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/07/2015


To Sophos Virus Removal Tool είναι σε θέση να εντοπίζει και να απομακρύνει το
κακόβουλο λογισμικό από έναν υπολογιστή.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 800 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/04/2012


To CloneApp έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, παρέχοντας εναλλακτικές λύσεις για την αποθήκευση των καταχωρήσεων μητρώου, καθώς και για μεμονωμένα αρχεία.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2630 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/05/2015


Το Kaspersky Cleaner έχει ως στόχο να παρέχει στους χρήστες καθαρισμό και προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Η εφαρμογή είναι δημιουργία από μια εταιρεία που είναι περισσότερο από δημοφιλές στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, μπορεί να εκτελέσει τον καθαρισμό του υπολογιστή, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη λειτουργία του υπολογιστή ενώ περιλαμβάνει επίσης επιλογές για τη διαχείριση του συστήματος και τις ρυθμίσεις ιδιωτική περιήγηση, καθώς και τα ίχνη των δραστηριοτήτων σας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 463 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/02/2016


Το Soft4Boost Toolbar Cleaner είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε και να καταργήσετε plugins του προγράμματος περιήγησης, καθώς και λογισμικό τρίτων, όπως toolbars ή άλλες εφαρμογές.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 2758 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/10/2013


Το Soft4Boost Any Uninstaller είναι μία φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε φορά που θα πρέπει να αφαιρέσετε ένα από τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2132 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/12/2012


To Chrome Cleanup Tool θα σαρώσει και θα καταργήσει το λογισμικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο Chrome.  Τα toolbars, τα addons του προγράμματος περιήγησης και popup διαφημίσεις μπορεί να μην αντιμετωπιστούν από το antivirus σας, η εφαρμογή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βρείτε τα προγράμματα τα οποία οδήγησαν σε τροποποιήσεις των ρυθμίσεων του Chrome, παρέχοντας σας απλά μέσα, να τις επαναφέρετε.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 2148 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/09/2015


To AdwCleaner είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο αφαίρεσης adware και ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

Screenshots: Δείτε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 17 - Αναγνώσεις: 9170 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/04/2012


Το Privacy Eraser Free είναι μια πρακτική και αποτελεσματική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετει όλο το ιστορικό περιήγησης σας, URLs, κωδικούς πρόσβασης και τα προσωρινά αρχεία στο υπολογιστή σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 4395 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/03/2014


To Wise Program Uninstaller βοηθάει τους χρήστες να πάρουν μια γενική εικόνα όλων των προγραμμάτων που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή τους και στη συνέχεια να τα αφαιρέστε με ασφάλεια.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 3054 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/10/2012


Το CCleaner είναι ένα δωρεάν σύστημα βελτιστοποίησης και εργαλείο καθαρισμού του υπολογιστή σας. Αφαιρεί αχρησιμοποίητα αρχεία από το σύστημά σας και επιτρέπει  να τρέξει γρηγορότερα το συστημά σας, ελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο στο σκληρό σας δίσκο.Επίσης καθαρίζει τα ίχνη των online δραστηριοτήτων σας όπως το ιστορικό σας στο Internet. Επιπλέον περιέχει ένα καθαριστή μητρώου αλλά το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι γρήγορο και ΔΩΡΕΑΝ!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 50 - Αναγνώσεις: 10349 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/09/2011


To Registry Backup είναι μία μικρή και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου του λειτουργικού σας συστήματος Windows.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1909 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/09/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

PrivaZer 3.0.11To PrivaZer είναι μία αρκετά καλή εφαρμογή που μπορεί να βελτιστοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα έχει ένα απλό interface θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από άχρηστα αρχεία και άλλα στοιχεία που μπορεί να μην θέλετε στον υπολογιστή σας. Σαρώνει  σε βάθος και καθαρίζει με ασφάλεια το σύστημα, αφανίζοντας κάθε ίχνος στη περιήγηση στο Internet και άλλες δραστηριότητες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 5124 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/04/2013


To RogueKiller είναι ένα εργαλείο γραμμένο σε C ​​+ +, το οποίο σαρώνει τις διεργασίες που εκτελούνται για κακόβουλο λογισμικό.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 7537 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/03/2012


Το atomiccleaner3 είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα που μπορείτε να σαρώστε τον υπολογιστή σας για περιττά αρχεία και να τα διαγράψετε με εύκολο τρόπο, είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγετε τα άχρηστα αρχεία από τα προγράμματα περιήγησης, προγράμματα ή παιχνίδια στον υπολογιστή σας, ακόμη και όταν έχουν γίνει κατάργηση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 623 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/07/2016


To Bulk Crap Uninstaller είναι μια πολύ χρήσιμη και αξιόπιστη εφαρμογή, της οποίας κύριος στόχος είναι να σας βοηθήσει να καταργήσετε προγράμματα από τον υπολογιστή σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες, οι οποίες επιτρέπουν σε έμπειρα άτομα να τις αξιοποιήσουν στο έπακρο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 677 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/02/2016


Το Restore Point Creator είναι ένα ελαφρύ και εύκολη στη χρήση πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να επαναφέρετε το σύστημα σας με πολύ εύκολο τρόπο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 3004 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/04/2013


Το Wise Care 365 είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει τον
υπολογιστή σας να λειτουργεί καλύτερα και γρηγορότερα, με την αφαίρεση
άχρηστων αρχείων.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 6053 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/07/2012


To Synei System Utilities είναι μία ισχυρή σουίτα εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την απόδοση του συστήματός σας με τον καθαρισμό από περιττά αρχεία, ανασυγκρότηση δίσκων, στοιχεία εκκίνησης και πολλές άλλες λειτουργίες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 1462 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/04/2013


To iCare Data Recovery θα ανακτήσει τα διαγραμμένα ή χαμένα αρχεία σας.

Ανακτήσει τα διαγραμμένα αρχεία σας από τις περισσότερες συσκευές αποθήκευσης.

• Επαναφορά διαγραμμένων αρχείων από τον κάδο ανακύκλωσης
• Ανάκτηση δεδομένων από την επίθεση ιών και χαλασμένο partition
• Ανάκτηση αρχείων που χάνονται χωρίς λόγοΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 257 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/03/2016


To Wise Disk Cleaner είναι φιλικό προς το χρήστη, γρήγορo και εύκολo στη χρήση πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για να ελευθερώσετε χώρο στο δίσκο σας, διαγράφοντας άχρηστα αρχεία που δεν χρησιμοποιούνται πλέον από οποιοδήποτε λογισμικό στο σύστημά σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 5383 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/03/2011


Με το Disk Drill  μπορείτε να βρείτε χαμένα ή κατεστραμμένα αρχεία και να τα ανακτήσετε. Βρίσκει εικόνες, μουσικά τραγούδια, έγγραφα κ.α.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 904 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/04/2015


Το EASEUS Partition Master Home Edition είναι μια δωρεάν λύση για τον σκληρό σας δίσκο. Σας επιτρέπει να κάνετε δημιουργία και μορφοποίηση διαμερίσματος σε σκληρό δίσκο(ειδικά για την εκίνηση του συστήματος), τη διαχείριση του χώρου στο δίσκο, επίλυση για το χώρο στο δίσκο για MBR και GUID διαμερισμάτων.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1621 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2012


Το Wise Data Recovery  είναι ένα ελαφρύ, γρήγορο και δωρεάν πρόγραμμα αποκατάστασης αρχείων που μπορεί εύκολα να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία από το σκληρό δίσκο και το USB σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 10 - Αναγνώσεις: 2531 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/05/2012


To EASEUS Todo Backup είναι ένα βραβευμένο και δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας
αντιγράφων ασφαλείας και λύση επαναφοράς δεδομένων.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 2676 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/12/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

WinToHDD 2.2Με το WinToHDD έχετε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε ή να επανεγκαταστήσετε τα Windows χωρίς τη χρήση CD, DVD ή USB drive.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 489 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2016

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement